Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Voor 13.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gecertificeerd FSC 22000 en Riskplaza
  • Niet tevreden? Geld terug!
nl Nederlands
Buitenlandse kruiden

Buitenlandse kruidenmixen in je Nederlandse keuken

Buitenlandse kruidenmixen hebben de Nederlandse markt veroverd. Niet zo gek als je bedenkt hoeveel internationale restaurants er in de loop der jaren hun deuren hebben geopend in ons land. En niet alleen dat, ook zijn hun recepten overgewaaid naar onze eigen keukens. De gebakken aardappelen en gekookte groenten hebben gedeeltelijk plaats moeten maken voor bekende internationale maaltijden. Wil je deze maken zoals ze echt horen te smaken, dan bestel je hier online de beste buitenlandse kruidenmixen.

Mixen van over de hele wereld

Twee eeuwen geleden begon het met Franse en Indische invloeden. Kruidnagel, nootmuskaat en kaneel kregen een niet onbelangrijke plaats in de keuken. Tegenwoordig combineren we ze zelfs met onze eigen oer-Hollandse groenten. Pas in de vorige eeuw werd internationaal eten en daarmee dus ook de buitenlandse kruidenmix nog belangrijker. Bij Natural Spices vind je een keur aan deze buitenlandse mixen: Amerikaans, Italiaans, Mexicaans, Indisch, Turks en zelfs Caribisch. Je kunt ze allemaal in verschillende verpakkingsgrootten bestellen. Dus of je nu een buitenlands gerecht wilt uitproberen of juist een grote voorraad nodig hebt, je kunt het hier allemaal kopen.

Buitenlandse kruidenmixen voor de bewuste kok

Ga je bewust met je voeding om? Dan kijk je wellicht ook naar de samenstelling van de buitenlandse kruidenmixen. Natural Spices speelt in op deze behoefte door het jou mogelijk te maken om deze ‘bewuste’ varianten te bestellen. Zo kun je de mengsels onder andere filteren op E-nummers, zout en zelfs gluten. Verantwoord koken en eten begint bij de producten van Natural Spices.