0 producten - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

GECERTIFICEERD DOOR

Certified logo
Geen verzendkosten
(NL/BE/DE)

VOOR ORDERS BOVEN EUR 35

Levering
(werkdagen)

Besteld voor 13 uur, volgende dag geleverd!

Sluiten
Geen verzendkosten
(NL/BE/DE)

It's only free shippping for orders higher than EUR 60

Levering
(werkdagen)

Ordered supplied before 13 hours (NL/BE/DE)

Product was successfully added to your shopping cart.
Ronde runderdarm kaliber 43/46 gezouten
Ronde runderdarm kaliber 43/46 gezouten - Natuurdarmen
0 beoordeling(en)
Uit voorraad

MEER INFORMATIE

Ingrediënten

Land van herkomst

Met ronde runderdarm kaliber 43/46 gezouten aan de slag als een professional

Met de ronde runderdarm kaliber 43/46 gezouten kun je een breed scala aan verse worsten voorzien van een natuurlijk velletje die het gevoel van authenticiteit direct oproept. En dat is jouw bedoeling, het worst maken als ware ambacht uitvoeren. Misschien ben je van je beroep wel een professionele worstenmaker, of vind je het als hobbyist leuk om zelf worsten te maken. Wat je achtergrond ook is, met ronde runderdarm kaliber 43/46 verzeker je jezelf altijd van een professioneel resultaat. Zowel qua smaak als qua uiterlijk van de worst. Je kunt deze natuurdarm eenvoudig online bij ons bestellen. We leveren dit product in een emmer met 8 bossen van elk 18 meter.

Ronde runderdarm kaliber 43/46 gezouten voor broodbeleg en snacks

Ronde runderdarm kaliber 43/46 gezouten gebruik je in de bereiding van een behoorlijk aantal verse worsten. Zo kun je deze natuurdarm gebruiken bij het vervaardigen van droge en semi-droge cervelaat, droge en gekookte salami, klassieke kookworst en kalfsvleesworst. Lekker voor op je brood tijdens ontbijt of lunch, of als snack op een feestje of borrel. De worsten die je met ronde runderdarm kaliber 43/46 maakt, zijn iets breder dan de vergelijkbare runderdarm met kaliber 40/43. Het kaliber drukt de doorsnede van de worst in millimeters uit. Met deze natuurdarm, afkomstig van runderen die voor de slacht zijn gebruikt, maak je dus worsten met een doorsnee van 43 tot 46 millimeter.

Het belang van het juiste kaliber

De ronde runderdarm kaliber 43/46 gezouten wijkt minimaal af van de ronde runderdarm met het kaliber 40/43. Deze is eveneens online bij ons te bestellen. Hoewel het qua getal een minimaal verschil lijkt, kan een klein aantal millimeters voor een groot verschil zorgen. Denk dus altijd goed na over het te gebruiken kaliber, zeker in het geval je een specifieke hoeveelheid worst wilt maken. Door het gebruik van een grotere diameter kan je worst al een flink stuk kleiner uitvallen.

Ronde runderdarm kaliber 43/46 gezouten: keuze van veel worstenmakers

De ronde runderdarm kaliber 43/46 gezouten die je bij ons online kunt kopen, is een veel gebruikt product onder worstenmakers. En dat is niet voor niets. Natuurdarmen hebben ten opzichte van kunstdarmen enkele voordelen voor zowel de smaak als het uiterlijk van jouw zelfgemaakte worst. Zo krijgt ronde runderdarm kaliber 43/46 gezouten een mooie kleur wanneer je hem rookt. Ook hebben de door jou gebruikte kruiden en specerijen de kans gekregen om tot in de kern van de worst door te dringen. Natuurdarmen zijn namelijk een stuk poreuzer dan kunstdarmen, met een nog sterkere smaakbeleving tot gevolg.

BEOORDELING(EN)

ALS EERSTE EEN RECENSIE TE SCHRIJVEN OVER Ronde runderdarm kaliber 43/46 gezouten

Vertel ons wat je wilt over het product en geef het een rating

PRIJZEN INDUSTRIE & GROOTHANDEL

Voor industriële bedrijven / groothandels hebben we een aparte sectie, minimale bestelling van EUR 1.000.

Neem contact met ons op
  • Koop rechtstreeks van Producer
  • Ontwikkeld en geproduceerd door Natural Spices
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit
  • Geen verzendkosten
UP-TO-DATE BLIJVEN Abonneer je op onze nieuwsbrief